ФРАЗЕОЛОГИЈА У ЈЕЗИКУ ШПАНСКИХ НОВИНА - Пејовић, Анђелка Д. (Наслеђе, 2007)
У раду се анализира присуство фразеологизама у новинском језику у шпанском, указује на различите типове трансформација и на ефекте који се тим трансформацијама постижу.