ОСЛУШКИВАЊЕ НЕПОТРОШЕНЕ АВАНГАРДЕ: ДАНИЛ ХАРМС У РАДИОФОНИЈИ БЕОГРАДСКИХ АУТОРА - Ћирић, Марија (Наслеђе, 2007)
Текст на тему „Ослушкивање непотрошене авангарде: Данил Хармс у радиофонији београдских аутора“ јесте интердисциплинарни оглед који разматра односе „осме“/радиофонијске/ уметности звука и њених књижевних упоришта, али са платформе композиционих модела преузетих из домена (класичне) музике. Поменуте релације презентоване су на конкретним примерима односно „звучним инсценацијама“ оствареним у периоду од 1977-2002. у Драмском програму Радио Београда.