СTУДЕНТИ КОЈИМА ЈЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК ДРУГИ СТРАНИ ЈЕЗИК У УЧИОНИЦИ ЗА АКАДЕМСКО ПИСАЊЕ - Дука, Vladimira (Наслеђе, 2012)
Истраживање има за циљ да разоткрије неке од насталих проблема са којима се наставници сусрећу на часовима академског писања, нарочито имајући у виду свеукупну комплексност истраживања енглеског као другог страног језика. Мој главни истраживачки циљ је да укажем на узроке неразумевања између наставника и ученика којима је енглески други страни језик. Због разних утицаја на услове за изучавање језика, мора се узети у обзир целокупни профил студента коме је енглески други страни језик.