ДИСКУРС ОГЛАШАВАЊА НА ИНТЕРНЕТУ - ТЕКСТУАЛНИ ОГЛАСИ НА ЕНГЛЕСКОМ ЈЕЗИКУ (АНАЛИЗА ЖАНРА) - Банковић, Марко (Наслеђе, 2011)
У раду се анализира жанр текстуалних огласа на Интернету,користећи методолошке поступке анализе жанра, полазећи од хипотезе да се жанр текстуалног огласа на Интернету по својој улози, реторичкој структури и језичким средствима које користи умногоме разликује како од других врста оглашавања (нпр. оглашавања на телевизији, радију, у штампи...), тако и од других врста оглашавања на Интернету (нпр. оглашавања помоћу банера).