БЛОГ КАО НОВИ ВИД КОМУНИКАЦИЈЕ - Стојановић, Соња (Наслеђе, 2010)
У раду се анализира језик блога и његова сличност са говорним језиком. Блог се одређује као врста електронског дијалога и као модерни начин комуницирања.