ЕДЕНСКИ ВРТ ВРЕМЕНА ЧУДА - Николић, Часлав В. (Наслеђе, 2009)
У раду се разматра слојевито значење фигуре лудила, у вези са сликом Еденског врта у причи „Чудо у Гадари“, из књиге Време чуда Борислава Пекића.