ФОРМИРАЊЕ НАСТАВНИКА ФРАНЦУСКОГ ЈЕЗИКА ПРИ ФРАНЦУСКОМ ИНСТИТУТУ У БЕОГРАДУ - Стикић, Биљана (Наслеђе, 2009)
У овом раду су приказани, углавном на основу примарних извора, образовно-стручни контекст и организација и садржај летњих курсева које су током међуратног периода похађали средњошколски наставници француског језика из Србије и Југославије, а у оквиру предвиђених активности Француског института у Београду.