РЕДУПЛИКАЦИЈЕ МОРФОЛОШКИХ СРЕДСТАВА У КАРАШЕВСКОМ ГОВОРУ - Рамић, Никола И. (Наслеђе, 2009)
У прилогу се указује на јављање специфичних морфолошких архаизама у карашевском говору, који могу послужити као путоказ за утврђивање начина уједначавања и коначног уобличавања множинских падежа у другим штокавским говорима.