PINTEROV „TEATAR JEZIKA“ - Čirić, Ifeta (Наслеђе, 2009)
Svrha ovog članka je da da predstavi tipično pinteresknu stilistiku najprije privlačeći pažnju na ranu i kasniju recepciju Pinterovog dramskog opusa, a potom analizirajući stileme poput manirističkih dijaloga i verbalnih ponavljanja na primjerima komada The room, The Birthday Party i The Caretaker.