СУЂЕЊЕ ХАРОЛДУ ПИНТЕРУ - Павићевић, Јована (Наслеђе, 2009)
Рад се тиче интерпретације мултимедијалног перформанса Суђење Харолду Пинтеру, изведеног 2006. године на ЈоакимИнтерФесту у сарадњи крагујевачког Театра „Јоаким Вујић“ и гостујуће позоришне трупе Џон То из Манчестера.