„МОРАЋУ ТО ДА УСИСАМ УЈУТРУ“: ПРЕМЕШТАЊЕ ЛЕНИЈА У ПРОСТОРУ У ДРАМИ ПОВРАТАК - Hall, Ann C. (Наслеђе, 2009)
У раду се разматра коришћење простора у драми Повратак, Харолда Пинтера из 1965, као и њујоршка продукција исте у периоду од 2007. до 2008. на Бродвеју, у режији Данијела Саливана. Проучавањем ове драме и њене продукције у контексту простора илустровани су мета-перформативни аспекти поменуте драме.