ОСОБИНЕ КОМУНИКАЦИОНИХ СИТУАЦИЈА НА ИНТЕРНЕТУ - Радић-Бојанић, Биљана Б. (Наслеђе, 2008)
У раду се истражују нове језичке ситуације које су настале на интернету, узимајући у обзир да њихове карактеристике нису строго раздвојене, него су комбиноване у мањој или већој мери. Полазна тачка у истраживању јесте питање у ком су односу говорени и писани језик, али се разматрају и услови у којима језик настаје и у којима се одвија комуникација, а који су релевантни само за електронску комуникацију.